Societate de colectare si depozitare deseuri periculoase din Prahova, amendata de Garda de Mediu

ȘTIRI

Societate de colectare si depozitare deseuri periculoase din Prahova, amendata de Garda de Mediu

[ad_1]

„În urma incendiului produs la o societate cu activitatea de colectare și depozitare deșeuri periculoase din localitatea Albești Paleologu, Garda de Mediu Prahova a sancționat operatorul cu amendă contravențională în valoare de 60.000 lei și sistarea activității pentru încălcarea legislației de mediu .

În urma verificărilor, comisarii de mediu au constatat pe amplasamentul societății existența unui stoc de deșeuri periculoase ce depășea capacitatea temporară de stocare autorizată.

Astfel, pe amplasamentul unde a avut loc incendiul, titularul de activitate înainte de efectuarea operațiilor de eliminare sau valorificare a deșeurilor periculoase , a depozitat temporar pe amplasament o cantitate de deșeuri mai mare decât cea prevăzută în actul de reglementare fără să solicite autorizația de protecția mediului pentru întreaga cantitate de deșeuri deținută. Pentru încălcarea legislației de mediu, comisarii au dispus sistarea activității de colectare, stocare temporară a deșeurilor periculoase până la atingerea capacității autorizate”, au transmis vineri reprezentanții Gărzii de Mediu Prahova.

Articolul Societate de colectare si depozitare deseuri periculoase din Prahova, amendata de Garda de Mediu a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Back To Top