Marin Cazacu si Violoncellissimo ajung cu turneul Clasic la puterea a treia – Euforica si la Ploiesti

ȘTIRI

Marin Cazacu si Violoncellissimo ajung cu turneul Clasic la puterea a treia – Euforica si la Ploiesti

[ad_1]

“Ne place enorm ceea ce facem și dorim să oferim ascultătorilor noștri momente de neuitat prin prezentarea diferitelor ipostaze de exprimare ale violonceluluispune violoncelistul şi profesorul Marin Cazacu, liderul ansamblului şi directorul general al Filarmonicii George Enescu din Bucureşti.

Ediția a IV-a a turneului Clasic la puterea a treia, supranumit anul acesta Euforica, susținut de Marin Cazacu și ansamblul cameral Violoncellissimo, se va deschide oficial la Oradea, în Sala Filarmonicii, pe 30 septembrie, zi care marchează și aniversarea violoncelistului Marin Cazacu:

”Mă bucur să fiu de ziua mea într-o sală de concerte. Este cadoul cel mai frumos pe care aș putea să mi-l fac: să ofer publicului muzica noastră și să fiu alături de discipolii mei de pe scenă și de prietenii mei din sală.”

Turneul va continua în mai multe orașe din țară în octombrie, perioadă în care cei mai buni violonceliști din țară vor pleca de la Oradea, vor trece prin Arad și Sibiu, ajungând la Bistrița, Cluj, Deva si Ploiesti. Turneul se va opri și în două capitale, București și Chișinău.

Detalii pe Reusita.ro.

Articolul Marin Cazacu si Violoncellissimo ajung cu turneul Clasic la puterea a treia – Euforica si la Ploiesti a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Back To Top