Ce cadou să îi oferi bebelușului la naștere? Iată câteva idei pentru tine

LIFESTYLE

Ce cadou să îi oferi bebelușului la naștere? Iată câteva idei pentru tine

Un bebeluș a venit pe lume. Se obișnuiește ca majoritatea celor care vin în vizită la noul-născut pentru prima dată să aducă și unele cadouri. Unele sunt inspirate, unele mai puțin, dar toate se dovedesc, la un moment dat, utile. Cu toate acestea, este destul de dificil ce cadou să alegi pentru a duce celui mic, pentru că nu prea știi ce ar putea acesta folosi, sau dacă nu cumva cadoul tău a mai fost dăruit de altcineva. O idee cu care nu poți greși niciodată este să oferi un body cu mesaje haioase, pijămăluțe cu animăluțe, sau o păturică. Dar este ceva previzibil, iar tu vrei ceva ”wow”. De aceea, iată câteva pentru tine.

Tort de scutece de unică folosință

Dacă să oferi un bax de pamperși ți se pare o idee banală, atunci o poți transforma în ceva inedit. Construiește un tort de pamperși sau oferă niște scutece refolosibile. Cu siguranță că părinții vor aprecia gestul tău, mai ales că în primele luni de viață cel mic va folosi din plin darul tău. Dacă ești suficient de inspirată, poți crea adevărate capodopere din aceste scutece, care vor atrage și zâmbetul celor din jur!

Cadă specială

Dacă este un nou-născut, cada pentru bebeluși poate fi un cadou ideal, mai ales că asigură celui mic o poziție care îl și liniștește, ajutând inclusiv la calmarea colicilor. Interesează-te însă din timp dacă nu cumva părinții au cumpărat deja una, iar dacă răspunsul este unul negativ, ai găsit cadoul perfect. Optează pentru una care să facă momentul băiței unul preferat atât de cel mic, cât și de către părinți, iar în magazinele fizice sau cele online oferta este una mai mult decât generoasă în acest sens.

Kit amprentă mână picior

Un cadou care va fi ținut minte peste ani și ani poate fi kitul pentru mulaj mânuță și picioruș. Părinții vor putea imprima pe un anumit suport urma mânuței sau a piciorușului celui mic, și astfel ai reușit să găsești un cadou care va fi păstrat cu sfințenie și le va aduce mereu lacrimi în ochi, de fericire, celor mari.

Albumul bebelușului

Tot în această categorie intră și cadouri precum Albumul bebelușului, un voucher pentru o ședință foto a copilului, pe care părinții să-l folosească când vor dori sau o cutie frumos decorată și particularizată cu numele micuțului, în care să fie păstrate amintirile din primul an al acestuia. Știi cum se spune, că amintirile sunt acele clipe pe care le vrem mereu să le păstrăm. Cu darul de la tine, această dorință simplă devine o frumoasă realitate peste ani!

Utile, dar și plăcute

Dacă însă sunteți adeptul de cadouri mai practice, poți alege să cumperi un set pentru diversificare, sau un aparat de pregătire rapidă a mâncării bebelușului, dacă nu consideri că este o cheltuială prea mare. Mămica va fi cu sigurață foarte încântată de un astfel de cadou, chiar dacă bebelușul nu va impresionat.

Căluț de lemn

Apoi, ce părere ai de un căluț de lemn? Nu râde, este una dintre jucăriile care probabil nu se vor demoda niciodată, este ceva ce fiecare copilaș își dorește să aibă și aproape că nu ne imaginăm o cameră de copil fără un astfel de accesoriu. Poate că acum este prea mic ca să aprecieze darul tău, dar pe măsură ce va crește, îl va aprecia cu siguranță și va deveni jucăria lui preferată!

Kit de recoltare celule stem

În fine, dacă vrei într-adevăr un cadou original, oferă viitorilor părinți posibilitatea să încheie un contract de recoltare și stocare celule stem. Recoltarea de porţiune de cordon este o tehnică nouă în domeniul celulelor stem fiind adoptată de doar câteva bănci în România, fiind una foarte nouă şi complexă. Și despre avantajele recoltării de celule stem știi cu siguranță, așa că de ce să nu vii cu acest cadou extrem de folositor?

Carusel muzical

Niciuna dintre ideile de mai sus nu a fost una pe placul tău? Atunci hai să mai încercăm câteva, poate reușim să o găsim pe cea mai bună pentru tine. Ce părere ai atunci de un carusel muzical, care va fi apreciat de orice părinte și copil. Este vorba despre un accesoriu care se atașează ușor de o parte din lateral a pătuțului copilului și care îl va fascina pe micuț. În plus, darul de la tine contribuie și la dezvoltarea lui creativă și emoțională, îl calmează și îl ajută să adoarmă uneori mai repede. Optează pentru un model care are mai multe funcții integrate la care se mai adaugă și melodii și jucării diverse.

Lampă de veghe

Unul dintre cadourile cele mai inspirate atunci când vine vorba despre un nou născut este și lampa de veghe. Acest corp de iluminat emană o lumină difuză, a cărui intensitate poate fi de cele mai multe ori reglată, ceea ce o face perfectă pentru ceasurile din noapte când acesta trebuie schimbat sau hrănit.

Bijuterii personalizate

Deși nu toată lumea este de acord cu un astfel de dar pentru un copil mic, să știi că nu sunt deloc puțini cei care optează pentru el. Bijuteriile personalizate sunt un cadou interesant, și pe care unii părinți chiar îl apreciază în mod deosebit. În special dacă provine de la persoane dragi lor, care să joace și un rol aparte în viața celui mic, cum ar fi nașii sau chiar bunicii.

Tu mai ai și alte idei? Le așteptăm cu nerăbdare în secțiunea de comentarii de mai jos!

Back To Top